lib t pirinç pro provo için ürünler (2)

TOLLERMAX - Soğutma Teknolojileri Geliştirici

TOLLERMAX - Soğutma Teknolojileri Geliştirici

Hamur fermantasyonu için iyileştirici, mayalanmış hamurlar, ön mayalanmış veya önceden pişirilmiş ekmekler için uygun, dondurulmak üzere tasarlanmıştır. Format: 10 kg Dozaj: 1%
PEGO - Çiçeklenme ve meyve gelişimi için biyostimülan

PEGO - Çiçeklenme ve meyve gelişimi için biyostimülan

PEGO, meyvelerin tutunmasını teşvik eder ve katalize eder, meyve düşmesi sorunlarını önler ve çiçeklenmeyi uyarır. Bu ürün, daha fazla polinatör (arılar ve bombus arıları) çekmek için kahverengi algler, polisakaritler, propolis ve diğer doğal maddeler içerir ve ayrıca çiçeklenme ve meyve tutumu için kritik olan kalsiyum, bor ve çinko emilimini destekleyen amino asitler içerir. Görünüm: Koyu kahverengi sıvı Uygulama: Foliar ve Fertigasyon Ambalaj: 1L - 5L - 20L - 1000L